schizo is here

Arga kommentarer om uppdatering.. This is for you, lovers.. Här sitter jag. Skitsur, blek och ful. Lite småpissed på allt och inget. Orsak? Ingen alls. IALLAFALL. Idag kom pappa hem... 30 grader. Han är en sån där blek med prickar på, men han är brun. gris. Han har inte ens solat!! Snart är det min tur.. Nu snart är det läggdags, men innan dess ska jag göra lite hemmaövningar (ni som såg vs-show ikväll vet.. oh my god) Puss mina små gurkor.



(Känner ni ibland att ni vill göra allt? Även det ni inte vill göra? Just nu känner jag mig ganska taggad på att färga håret svart och kleta in färgen i ögonen. Sen raka av håret. Och ögonbrynen. Sen känner jag för att ramla i trappan. Lägga mig naken i snön. Pierca hela kroppen och bränna mina kläder. Slänga min lapis i marken och hoppa på den. Bli fet som en gris på en timme eller två. Bita av mig tänderna. Lite sånt, ni vet... )

GOD JUL!!!! .. ?

God jul HIHI! Uppdaterade ingenting igår för ja.. Det var julafton. Att sitta vid datorn känns inte direkt aktuellt då.. Vaknade tidigt, tittade på den årliga julfilmen (som i år var narnia) tillsammans med julgrötsätande. Promenad och fika hos mathildas man. När vi kom hem var det matstress och kalle var på i bakgrunden. Julklappsöppnandet tog 2-3 timmar och alla blev sick glada. Julen är underbar, dont you think? Idag är det slapp med datorspel som mathilda fick i julklapp (hon ja.. och? Jag kan ändå sno det) och senare tar jag nog ett bad! NOW U KNOW. PUSS MINA DARLINGSSS


Las palmas

Just nu gör min far nog följande: Ligger på stranden med en kall öl i ena handen och en john grisham bok i andra. Solskyddsfaktorn och solglasögonen är på. Ikväll blir det till att gå ut och käka lite och checka stan. Hoppas han inte glömmer after sun ikväll.... Vilken bajskorv, eller hur? Ni blev lite sugna på sol nu, eller hur?

Dagen före WIIEEE

Hellooooo!!! Sitter och lyssnar på lite julmusik, dock inte bra sådan.. Låter som en hög gubbe på redbull. Men ändå, lite stämning är det ju... Måste bara skriva en sak som hände mig igår. Jag satt på bussen med massa julklappspåsar brevid mig. En av dessa ramlade ner i gången på bussen. Jag skulle flytta runt alla påsar så jag skulle nå påsen. Då flyger en underbar själ fram och räddar dagen. Eller okej. Det var att ta i lite... En kvinna kommer fram, tar upp påsen och ger den till mig. En sån liten sak. Det är så underbart. Världen är faktiskt full av underbara människor. Medmänniskor. Det är lätt att fokusera på all skit som finns, men då går man miste om såna här småsaker. Det var helt underbart. Vad glad jag blev!! (självklart gav jag tusen tack till ängeln)

Ville bara berätta det, såhär i juletider. Tänk på era små medmänniskor! Så som man vill att andra ska vara mot en, så ska man också vara mot dom.


mina nya söta strumpisar jag fick av mami imorse. Dom svarta är med mig imorgon!!

Heading for the oldies

Idag har jag nog fått en del gjort... Julklappar! Träffade även Amanda och Fredrika i centrum - UNDERBART! Äntligen människor <3 Nu drar jag och fikar med farmor och farfar. Julklappsdumpning kommer ske och så även hobbysnack (jag ska börja på dans på balettakademien som farfar mer än gärna betalar för - skönt!!)  PUSS!


Dan för dan före dopparedan! WIIIE!!

Jag vaknade klockan halv åtta imorse. Man kan väl inte säga vaknade halv åtta, om man redan var vaken? Nej. Okej vi kör om. Jag vaknade sjutton gånger inatt och kunde inte sova om. Från det att klockan var fem på morgonen låg jag vaken. Jag hostade, ritade och klappade min katt. Klockan ringde och jag var inte alls på humör för skolan. FYFAN. Jag är trött på att vara sjuk nu. Men nu har jag nått botten, det kan bara bli bättre. Håller på och fixa lite på min design, det var på tiden va! Ellie, hur ser den ut på din dator? (min förra såg ut som cp på andras, men inte på min)



Trots sjukdom MÅSTE tomten ut och göra lite ärenden idag.. Puhh... Puss på er

sjuklingen is still alive

Hej.. Sitter och får lite inspiration, trodde jag.. Skulle skriva att jag fick inspiration av riktig musik från riktiga högtalare, men dom har en av mina sjutton systrar snott. Skit. Orkar jag hämta dom måntro, hmm... Jovars. Det blir nog så.

2 minuter senare.... Nu får jag lite inspiration av musik. Just nu är det nickelback. Visst är det något som är typiskt för trettonåriga pojkar som vill vara rockers? Sen blir det lite oldies. Jag ska leta upp musiken jag brukade lyssna på! Gammal rock och punkrock, dock ganska low profile. Ska köra en liten låtlista sen när jag har snokat färdigt, hehe...



Hittade bilden på fredrika och lillemolly nyss i min gamla mobil som jag tvingas använda nu. Fotade lite av min klappsamling också, hehehe... Och hörrni, jag är fortfarande sjuk som ett jävla svin. Orkar inte. MEN imorgon ska jag pallara mitt bony ass (man säger så. jag får väl säga meaty ass eller kanske rent av fatass.....hehe) till skolan för lite avslutning. PUSS

yeh


Hey you guys!!! Sitter hos ellie med popcorn, godis, julmust och sånt mysipysi. Vi ska titta på City of angels. PUSSSSS


christmasss

God morgon! Nu sticker jag till Farsta och fixar den "sista julshoppingen"... Så har det låtit de senaste 5 gångerna, he he...

Det finns väl bättre bilder på mig... Men ser ni vad somrig och vårig?! JAG LÄNGTAR!!!! (okej, först jul och nyår. SEN!!!)

En liten fundering...

Blonda tjejer i söta klänningar som dricker en öl, cider eller lite vin. Söta ballerinaskor eller snygga pumps. Mörka hår och söta pojkar. Enkelt och skönt. Men en liten fråga... Varför ska nästan (NÄSTAN!) alla leka så jävla komplicerade? Nu ska vi bli konstnärssjälar, klä oss i hyddor och se ut som gåtor allihopa. Ingen ska få grepp om någon. Man ska se ut att skratta och vara lycklig samtidigt som man ser ut att bli nerslagen varje onsdagskväll? WHY IS THIS?! Inåtvända är dom ju nästan aldrig, ska bara verka som det.

Hur blir det såhär? Och varför? Jag funderar på om det kanske är att man känner sig för sårbar för att visa sina true colors, så att säga. Eller kanske vill man kanske bara vara.... annorlunda? Det är precis DET som är grejen. Det är inte annorlunda. Not anymore. Det är nog det nya "emo" och "fjortis". "Artistic" wannabes. aaaahhhhh..... Det är väl också något som lär växa bort?

Tillfälligt ny syn på livet (i 90minuter)

Hej... Ikväll såg jag en film. Skicka vidare, gick på reklam på tv för nån vecka sen. Jag tyckte den verkade skitlöjlig men den var underbart hemsk. Helt hemsk och helt underbar. Jag trodde att det var en av de finaste filmerna jag sett. Men sen såg jag Love in Manhattan med Amanda Peet och nån snygg kille... FYFAN. Jag har suttit här och crying my fucking ass off! Den är helt otrolig. Den är så hemsk. Den är så otroligt hemsk. Man vaknar verkligen upp!

Vad gör vi? Vadå gå i skolan 7 timmar om dagen, fem dagar i veckan? Vet ni vad det är? 35 timmar i veckan, 140 timmar per månad och 1680 timmar per år. Bakom skolbänken. Och mer? Vänta på bussen. Vänta på toaletten. Vänta på att en lektion ska börja.. Se den där filmen, den är så otroligt underbar och hemsk. Uh. Puss

Ännu en sjukdag

Hej! Sitter i min soffa och har gjort det typ hela dagen... SOM VANLIGT! Skönt att det är lov snart, hoppas bara jag hinner bli frisk till dess. Men jag borde ju krya på mig under helgen. Ikväll ska jag bara ta de lugnt (surprise!) och imorgon ska jag och ellie mysa med gottigott och promenix! Tre halsdukar, två mössor, sju tröjor, tre byxor och två par vantar åker nog på då, skulle jag gissa på... Puss på er, hoppas ni är friska och mår bra!

Here I am!

Hello! Här är min nya blogg, vilken tid det tog. Hehe.. Not. Designen är skitful men hey, det är ju iallafall rosa på. Ska fixa den nån gång när jag orkar. Nu ska jag lägga mig snart. Pusspuss


RSS 2.0