händelserikt..

Hej! Idag var en underbar och hemsk dag. Hehe... Okej. Jag försov mig och skosnöret gick av=dålig morgon. Jag stog utomhus och väntade på bussen i fyrtio minuter - helt i onödan. Bussen kom aldrig eftersom chauffören satt fast någon annanstans. OKEJ BITCH LIKSOM. Men... Jag gick på anställningsintervju och ka-tjing, fick jobbet direkt. I övermorgon åker jag utomlands och jag har köpt ett par myycket snygga jeans och en helt okej vårjacka. Jo okej, BRA DAG ÄNDÅ! Med alla dessa extrapengar på kontot känns det ännu bättre. Har dock lite panik, har inte tränat på... (jag satt och tänkte och kom på att jag gymmade i tisdags. Det är ju bara två dagar sen..?) länge. Känns det som! Men jag hinner inte ikväll, och imorgon hinner jag definitivt inte! Blir väl ett minipass här hemma I guess. Och joggingskorna åker med till gran canaria!

Men vet ni vad? När det ser ut såhär utomhus har jag lust att lägga en fet pizza på hela sverige. Bara spy. Rakt ut. Usch. SNÖ SNÖ OCH OVÄDER. Lust att flytta till Norge så man slipper det här? Skämt åsido... Spanien eller Thailand kanske? Grekland, Italien?




bebboboo <3

for uu

Åh, JAHA!! hahah... Åh...
Jag har fortfarande kvar min gamla blogg (en av mina gamla bloggar), som jag fortfarande ibland råkar logga in på! Tror ni jag blir deprimerad av statistiken då eller? "VADFAN VART HAR ALLA TAGIT VÄGEN?!" Men hey, now i know. Här är ni. Eh jo. Idag. Jag har haft konstant och hemsk mensvärk hela dagen. Jag tror att jag ska undvika skärsår i armarna nu genom att springa ner till ica och köpa en delglass. Vet ni vad delglass är? Det är en underbar uppfinning. Dom där kartongförpackningarna som är ganska små. Dela dom itu och så kan man äta glassen rakt ur kartongen! Perfekti!!! Åh. Jag blir helt till mig här nu. Måste springa.

(idag glömde jag min mobil hemma)
(nu har den slut på batterier)
(jag orkar inte ladda den)
(är det inte otroligt mycket magdalena över det?)

varsågoda...

god morgon! Sitter blöt och nyvaken (även nyduschad, om ni inte förstod det..) Ska slänga på mig lite kläds, hälla i mig frulle och sprina iväg. Men FÖRST!!!



Så otroligt underbart ååååhhhh!

.

God kväll. Idag (igår egentligen) fyller/fyllde lillbajsi år. Puss min älskade lillesyster <3 och storesyster också för den delen, även om du inte fyller år eller ens vill vara med.... <3 Enough. puss.

Om 23 gånger till ska jag sova..


nighty

Jag skriver oftast inte "jag har". Jag gillar "jag ska" mycket mer. Det är så mycket bättre. Att längta efter något! Fast iofs, leva i nuet finns det ju tydligen något som heter.. Have you heard of it? Så here it goes. Imorgon är det uppvaktning som gäller för lillsis som blir 15! Sen ska vi två gymma och jag ska komma en mil! God middag och säkerligen massvis med poppisar. Jag längtar redan till avocadon, även om jag äter avocado säkert 5 gånger i veckan, minst. Det gör inget. Det spelar ingen roll. Jag älskar avocado! Det är en otrolig liten sak. Åh. Avocado med salt. Förstår ni hur obsessed jag är? Och förstår ni då också hur jobbigt det är att veta att det på övervåningen finns två saftiga avvos? ÅH. Nej. Nu jävlar ska jag sova och låta avvisarna vara till imorgon....

<3


Hit sticker jag på lördag...




Där ska jag ligga och steka mitt flärre dagarna långa. Imorgon fyller lillsyrran år, då blir det tårta och gym!

Idag är min dag!!

WOOHOOO GOD MORGON SVERIGE!!! Jag sitter och lyssnar på underbar musik, diggar min nya tröja, längtar till ca tio dagar framåt - då sticker vi utomlands och jag har en fet kassa WOOOHOOO!!!! Jag är en jävel på kärlek, och det finns ingen som kan slå mig på fingrarna där, wooo wooo. Skola? Japp. Klockan tolv! TOLV! Helt jävla fantastiskt. Idag är det min min min dag. För 17 år plus en timme och 6 minuter sen föddes jag, lillkorven. Fan vad stor jag har blivit. Häftigt.


big girl

Loggade precis in på msn och möts av "[email protected] vill lägga till dig.. lala" Och efter detta var det haytaiahtyah_hayhayhaytttaaayy lalala, efter det kom det tre ungrefär likadana. I wonder why. Är det jävla facebook måntro... Idag har jag inte gjort ett bajs. Jag känner mig helt kaos! Inget är i ordning - förutom träningen - Jag har funnit min drog. Jävligt nyttig dessutom (men det visste ni väl inte, eller?) Imorgon fyller jag år. Kul. Vad ska då hända under mitt år som sjutton? Jag ska få ordning på mitt liv. Pronto.

* Bli en ordningsam dam utan och innan (alltså inte bara varannan vecka..)
* Resa (förhoppningsvis runtom i Sverige, Gran canaria, Kina och Grekland)
* Tänka över mina val av människor jag har runt omkring mig
* Fixa the body!!!
* Skaffa nytt jobb
* Köpa min min min väska

Typ det, va? Mmmmhmmm!!! Om jag klarar det här, lär det ju bli ett perfekt år för mig.




sorryyy

Jag hade glömt bort att jag har den här bloggen. Hur gör man det?!!?!! Ska väl komma igång lite smått här igen då antar jag. Inget känns speciellt bra på vintern bara, så det blir lite bittert. Inget känns riktigt värt att skriva om, konstigt nog. För det är det egentligen! Vilken hippie... Nu drar jag till gymmet för tredje dagen i rad, hehe.. Igår sprang/crossade jag en mil. Dagen innan dess var det 8 km. Hehe storsatsarn! Längre inlägg kommer nog senare ikväll eller imorgon. Puss my darlings


Jag.

upi

Hej. Klockan är tre och vad har jag lyckats med idag? Ett viktigt telefonsamtal som tog två minuter och ätit gröt. Jag vill känna mig lite nyttig på ett eller annat sätt nu. Något att göra, något bra!!! Och förresten... Jag har enorrmmmm träningsvärk i ben och armar. Varför? Har jag tränat måntro? Nej. Dansat. Kanske dansade några låtar för mycket i lördags... Pussssss

RSS 2.0